Пошук

Децентралізація демонструє успіхи, маємо йти далі, - Володимир Гройсман

Дата: 21.03.2017 10:36
Кількість переглядів: 532

Фото без опису

Протягом трьох років з початку реформи з децентралізації влади вона досягла конкретних результатівта успіху і має бути продовжена. На цьому наголосив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, беручи участь у засіданні Ради регіонального розвитку під головуванням Президента України Петра Порошенка.

"1 квітня буде три роки  як ми затвердили концепцію реформи місцевого самоврядування в Україні. Якщо ми подивимося на ці 3 роки, як ми пройшли цей шлях, можна сказати, що ця реформа вже має свої конкретні результати і успіхи. Нам треба йти далі, нам треба зробити, щоб вигодонабувачем результатів цієї реформи був український громадянин", - наголосив Володимир Гройсман.

Прем’єр-міністр закликав місцеву владу забезпечити підтримку у провадженні секторальних реформ на місцях.

"Без вас неможливо зробити жодної секторальної реформи. Ви безпосередньо впливаєте на економічний розвиток, економічне зростання і якість життя людей на місцях. Ми можемо скільки завгодно добувати українського газу, але енергоефективними без вас ми ніколи не станемо. Ми можемо говорити про зміни в системі охорони здоров'я, але це потребуватиме лідерства від кожного з вас, починаючи від сільського ФАПу і завершуючи обласною клінічною лікарнею будь-якої області", - зазначив він.

Цього року Уряд розпочинає реформу системи охорони здоров'я, що, за словамиПрем’єр-міністра, є непопулярною сьогодні, але забезпечить результат, "який  позначиться на тому, що українці будуть менше хворіти і жити довше"

"Ми йдемо насправді до конкретних результатів. Я глибоко переконаний у тому, що ці результати з кожним роком будуть осяжними і зрозумілими для українських громадян, - підкреслив Прем’єр-міністр. - Я глибоко переконаний, що настав час, коли ми з вами будемо не  роз'єднувати українців, а об'єднувати. Ми маємо робити все для того, щоб нас об'єднувала єдина національна мета, а мета полягає у наступному: врешті-решт боротьба за незалежну демократичну, економічно сильну Україну має завершитися перемогою не когось конкретно, а нашою спільною перемогою, відповідальністю як сучасників на долю, яких випала величезна відповідальність, і ми маємо її виправдати. Я бажаю, щоб наш шлях був спільним і успішним".

Джерело: http://www.kmu.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь