Пошук

У школах пролунав останній дзвінок

Дата: 26.05.2017 18:00
Кількість переглядів: 954

     Фото без опису

     26 травня,  в школах пролунав останній дзвінок. Для багатьох він сповістив про закінчення навчального року, а для випускників - це останній шкільний дзвінок, прощання зі школою, з безтурботним дитинством та початок нового, дорослого життя. 
      Цьогоріч у школі с. Конюхів  13   одинадцятикласник офіційно попрощалися із шкільними партами та стінами рідної школи. Також 17 учнів закінчили 9-й клас, здобувши базову середню освіту. Зі  школою  с. Довголука попрощалися  9 випускників – учні 9 класів. Одна випускниця закінчила   з відзнакою. А початкову школу с. Воля-Довголуцька закінчили 3  учні.
     Слова подяки звучали на адресу вчителів та батьків за працю та віддане дітям тепло. З рук випускників у небо злетіли блакитно-жовті кульки, як символ відльоту дитинства та щасливого польоту у майбутнє, які востаннє сьогодні переступили шкільний поріг.
      На урочистому святі в кожній школі побували почесні гості, були відзначені грамотами та подарунками найкращі учні, переможці олімпіад, різноманітних оглядів, конкурсів та змагань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь