Пошук

Відбулася чергова сесія Грабовецької сільської ради

Дата: 10.02.2017 11:27
Кількість переглядів: 714

Фото без опису

      9 січня продовжила роботу чергова XVII сесія VII демократичного скликання Грабовецької сільської ради.  Сесія розпочала свою роботу 9 січня зі звіту сільського голови Богдана Барабаша. Депутати затвердили звіт голови та звіт виконання бюджету Грабовецької сільської ОТГ за 2016 рік. 
    Далі у порядку денному розглянули зміни до бюджету на 2017 рік. У цьому рішенні депутати передбачили виділення  1 000 000 гривень на співфінансування ремонту дороги Грабовець — Довголука. Очікується, що на ремонт цієї дороги також будуть виділені кошти з районного та обласного бюджетів. Також депутати затвердили  План соціально-економічного розвитку Грабовецької сільської об'єднаної громади на 2017 рік. У ньому передбачено співфінансування й участь у мікропроектах та обласних програмах.
    Депутати внесли зміни до рішення “Про податки і збори на 2017 рік та затвердили структуру та чисельність апарату виконавчих органів Грабовецької сільської ОТГ. Також затвердили порядок становлення плати для батьків за перебування дітей у дошкільних навчальних закладах. Тож перебування у дитячому садочку коштуватиме 30 гривень в день. З них 40 % сплачуватимуть батьки,  решту 60 % за рахунок місцевого бюджету..Пільгові категорії сплачуватимуть 20 %.
    Розглянули також порядок відшкодування з бюджету пільг для різних категорій  та заяви громадян.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь