Пошук

Напередодні Дня вчителя школи Грабовецької ОТГ отримали нові ноутбуки, принтери й проектори

Дата: 02.10.2017 11:57
Кількість переглядів: 687

Фото без опису       

      У п’ятницю,  напередодні  Дня вчителя,  до освітян Грабовецької ОТГ завітав сільський голова Богдан Барабаш,  щоб привітати  їх з професійним  святом та вручити довгоочікувані  подарунки для шкіл. 
      20 ноутбуків, 2 проектори та 2 універсальних принтера привезли у Конюхівську та Довголуцьку школи представники Грабовецької сільської ради. У цей час у школах відбувалися святкові концерти, де учні вітали своїх вчителів. Діти підготували зворушливі ролики про свої педагогів, про лагідні вчительські очі й  ніжну усмішку. Щоб вчителі по-справжньому відчули свято для них організували конкурси  з танцями й піснями, які супроводжувались гучними оваціями. А ще багато теплих слів, щира подяка й найкращі побажання звучало на адресу вчителів. 
       Квіти та теплі слова вітання освітяни приймали і від представників Грабовецької сільської ради. За віддане служіння улюбленій справі, невпинний творчий пошук, наполегливість і високий професіоналізм, за благородне покликання сіяти мудрість і знання  та з нагоди професійного свята - Дня працівника освіти  сільський голова Богдан Барабаш кращих педагогам вручив грамоти.  З нагоди професійного свята всі вчителі отримали  премію у розмірі 100 відсотків від посадового окладу.

Фото без опису
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь