Пошук

Стрийська РДА надіслала відповідь на звернення Грабовецької сільської ради

Дата: 13.05.2017 11:59
Кількість переглядів: 721

 

     На звернення Грабовецької сільської ради надійшла відповідь від Стрийської районної державної адміністрації щодо припинення пасажирських перевезень ТзОВ «Стрийське АТП» за маршрутом «Стрий – Грабовець».  У листі зазначено, що райдержадміністрацією скеровано запит  на ім’я директора ТзОВ «Стрийське АТП» з вимогою негайно відновити автобусний маршрут сполученням «Стрий  - Грабовець» та вказати причини, через які його було знято з рейсу.

Фото без опису

     Нагадуємо перевізник ТзОВ  «Стрийське АТП» безпідставно й без попередження припинив перевезення за маршрутом Стрий – Грабовець, чим порушив  договір, який укладав зі Стрийською РДА. Перевізник кілька разів на один-два дні відновлював перевезення на цьому маршруті за нестабільним  графіком й знову припиняв їх.

     Керівництво Грабовецької сільської ради продовжує вести переговори з перевізником для відновлення пасажирських перевезень за маршрутом «Стрий-Грабовець».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь