У с. Грабовець відбулися громадські слухання

Дата: 17.10.2017 12:02
Кількість переглядів: 620

   

    Фото без опису   У

        У неділю, 15 жовтня¸ в Народному домі с. Грабовець відбудуться громадські слухання, на яких  обговорили  детальні плани земельних ділянок. 
       Громада села визначилась з межею  та параметрами  забудови земельної ділянки для обслуговування храму Різдва Пресвятої Богородиці Греко-Католицької церкви. Мешканці с. Грабовець  підтримали облаштування спортивного майданчика поряд з Народним домом.
       Найбільш бурхливо громада обговорювала територію  кварталу житлової садибної забудови на  вул..Поповича, де передбачено виділення 31 земельної ділянки  для будівництва індивідуальних житлових будинків. За рішенням громадських слухань  в першу чергу  4 ділянки  виділять учасникам АТО (мешканцям с. Грабовець), 5 багатодітним сім’ям, одна земельна ділянка для родини мешканця, який своєю працею доклався до розвитку села Грабовець. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь