Пошук

Обпалені атомом

Дата: 16.12.2016 12:07
Кількість переглядів: 565

      Фото без опису

       14 грудня  - День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Цей день пам'яті давно став скорботним нагадуванням всьому людству про важку перемогу над вогнем, який охопив реактор атомної станції.  У цей день згадуємо тих,  які закрили собою світ від атомного лиха, що вирвалося зі зруйнованого четвертого блоку ЧАЕС.
      У НВК «Конюхівський ЗНЗ І-ІІІ ступенів - ДНЗ» з 12 по 14 грудня відбулися пам’ятні заходи:  класні керівники 1-11 класів провели виховні години «Чорні крила біду принесли», в шкільній бібліотеці розгорнено виставку «Сторінками Чорнобильської трагедії»,  вчителі історії та географії провели відеолекцію «Прип’ять – місто минулого». 
        Фінальним акордом стала загальношкільна лінійка «Чорнобиль  - біль і смуток минулого». Вшановуючи учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих героїв і віддаємо данину пошани всім ліквідаторам аварії, які, рятуючи   світ від ядерної небезпеки, жертвували найдорожчим – своїм здоров’ям і життям. 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь