Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

У школі села Конюхів відбувся флешмоб приурочений Дню Соборності України

Дата: 23.01.2018 12:38
Кількість переглядів: 831

     Фото без опису

       Цьогоріч 22-го січня Україна відзначає 99 річницю Соборності. Історичним підґрунтям цієї дати стало проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, як прояв віковічного прагнення українців до своєї незалежності.

     З нагоди відзначення Дня Соборності України та з метою  формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму в НВК «Конюхівський ЗНЗ І-ІІІ ст. - ДНЗ» вчитель історії Галина Павлишин  провела відеолекцію «Незабутні сторінки історії».  Педагог наголосила: соборність – це не тільки збирання етнічних земель, а й духовне об’єднання всього населення країни, допоки степами колосяться  хліби, доки хвилі Дніпрові наповнюють Чорне море і небо лежить на Карпатах.

     Класні керівники провели години спілкування «В єдності сила народу», адже День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності.

     Учні та вчителі НВК об’єдналися в живий «ланцюг єдності», взявши участь у флешмобі «Україна – держава соборна, одна на всіх, як оберіг», та висловили бажання будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри і переконань, бо Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь