Територією Граьовецької ОТГ пройшов велопробіг

Дата: 31.08.2017 14:52
Кількість переглядів: 555

Фото без опису       

      30 серпня територією Граьовецької ОТГ пройшов   велопробіг «З когорти нескорених», присвячений 26 –ій  річниці  незалежності України.  Організатори: відділ культури Стрийської РДА та  громадські організації ГО екологічно-туристичний просвітницький центр «Здоров’я» (клуб Вело Стрий), ГО «Агенція регіонального розвитку перспектива Стрийщини».

      Стартували  о 08.00.  год від пам’ятника С.Бандері в м. Стрию. Маршрут пролягав через такі населені пункти: Завадів, Грабовець, Конюхів, Дуліби, Стрий. Загалом його довжина  20 км. В кожному з сіл передбачались зупинки біля визначних місць.

       У с. Грабовець велосипедисти зупинилися   біля  пам’ятник  В.Тимчію-Лопатинському. Про його життєвий шлях туристам розповіли бібліотекар Любов Берездецька та директор Народного дому Леся Кузло. У с. Конюхів велотуристи побували в відновленому меморіальному музеї  О. Гасина –«Лицаря» генерал-хорунжого УПА.  Тут для них провели екскурсію, де вони змогли дізнатися про життя та  боротьбу Олекси Гасина за волю українського народу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь