Представники об’єднаних громад Волині побували в Грабовецькій ОТГ

Дата: 29.08.2017 15:05
Кількість переглядів: 572

Фото без опису   

      У понеділок, 28 серпня,  Грабовецьку ОТГ відвідала делегація з Волині.  До її складу увійшли голови та представники  восьми об’єднаних громад Волинської області. Серед них громади ровесниці Грабовецької ОТГ, що утворилися першими , й такі, що в стадії формування й чекають на вибори. Поїздку було організовано Луцьким регіональним  відділенням Асоціації міст України.

     Спочатку зустріч відбулася у приміщенні Народного дому с. Грабовець. Тут голова Грабовецької сільської Богдан Барабаш розповів гостям про успіхи своєї громади, труднощі,  з якими доводиться  стикатися,  про мрії й плани на майбутнє.  Гості поділилися своїм досвідом при створенні ОТГ, відбулося жваве обговорення.

     Регіональний консультант із фінансових питань Асоціації міст України у Волинському РВ АМУ Василь Гром звернув свою увагу на питання управління фінансових розвитку громад. Адже  фінанси - це важливий пласт діяльності ОТГ й керівництву громад потрібно зрозуміти, як вони бачать перспективу розвитку об’єднаної територіальної громади і якими ресурсами володіють.

       Після дискусії  гості мали можливість оглянути населенні пункти громади,  де на власні очі побачили маленькі, але такі важливі  здобутки ОТГ.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь