До шкільної Грабовецької об’єднаної громади приєдналося 25 першокласників

Дата: 01.09.2017 15:26
Кількість переглядів: 604

 Фото без опису  

  Юрби гамірливої дітвори заполонили шкільні подвір’я.  Пролунав перший дзвінок. Розпочався новий навчальний рік. Першокласники та їхні батьки з хвилюванням переступили поріг школи. Сьогодні вони вперше поринуть у незвіданий світ знань. 
     До шкільної  Грабовецької об’єднаної громади приєдналося 25 першокласників.  На них чекали відремонтовані  класи у школах  с. Конюхів, Довголука та Воля-Довголуцька.  З нагоди свята першокласники отримали подарунки  від компанії  ТзОВ «Захід-Агро МХП»
     Пані Романа, мешканка села Грабовець, не стримує свого хвилювання, адже її дочка Даруся – першокласниця.   Сьогодні вона за руку привела дочку до гімназії імені Маркіяна Шашкевича.  Тут навчаються діти з сіл Грабовець та Дуліби. Сьогодні гімназійну родину поповнили  30 першокласників.  
     Не менш важливе це свято й для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професію та готуватись до вступу у вищі  навчальні заклади. 
     Усі сподівання на те, що День знань стане для школярів початком наполегливої праці, надійним кроком у світ пізнання. Навчальний рік відкриває перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихає успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь