У Грабовецькій ОТГ розпочалася реконструкція мережі вуличного освітлення

Дата: 05.12.2016 15:33
Кількість переглядів: 739

Фото без опису

       У Грабовецькій ОТГ розпочалася реконструкція  мережі  вуличного освітлення. Роботи проводяться у рамках проекту, що реалізується за кошти інфраструктурної субвенції. Загальна вартість проекту 3268,0376 тисяч грн.  Враховуючи значну загальну вартість проекту, виконавчий комітет Грабовецької сільської ради  встановив період реалізації даного  проекту впродовж  3 років -  з 2016 до 2018 роки.

     Реконструкцію вуличного освітлення проведуть у всіх селах ОТГ:  Грабовець, Конюхів, Колодниця, Монастирець, Довголука, Воля-Довголуцька. Варто зазначити, що мережі вуличного освітлення у цих населених пунктах не оновлювались понад 20 років. Крім цього передбачається освітлення ділянок доріг між селами та електрифікацію нових кварталів житлової забудови.    

     Внаслідок успішної реалізації проекту буде проведено  5 км ліній та встановлено 100 ліхтарів зі світлодіодними світильниками у селах Довголука та Воля-Довголуцька;  проведено 5 км ліній та встановлено 90 ліхтарів зі світлодіодними світильниками  у селах Конюхів та Колодниця; проведено 1,5км ліній та встановлено 30 ліхтарів зі світлодіодними світильниками  у селі Монастирець; проведено 2 км ліній та встановлено 50 ліхтарів зі світлодіодними світильниками  у селі Грабовець.

     У вересні цього року було проведено конкурс  закупівель на реконструкцію  мережі вуличного освітлення Грабовецької сільської ОТГ, переможцем якого стала фірма ТзОВ «Волинська електротехнічна компанія». На даний час  підрядник приступив до виконання робіт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь