Пошук

Учительський мікс «Щасливі разом»

Дата: 09.10.2018 16:37
Кількість переглядів: 642

Фото без опису

      Разом з жовтим осіннім листям в Україну приходить одне із найяскравіших свят - День вчителя, щоб висловити вдячність людям, які щодня вкладають у школярів свою душу, знання і життєвий досвід.

     По-особливому цей день (5 жовтня) проходить в НВК «Конюхівський ЗНЗ І-ІІІст. - ДНЗ». Із самого ранку в кожному класі панує особлива святкова атмосфера, в коридорах гамірно, всі посміхаються, всі святково вдягнуті, у всіх чудовий настрій. 

     За шкільною традицією,  День вчителя - ще й день учнівського самоврядування, тому уроки в школі проводять одинадцятикласники.

     Приємною нотою в цей день також стала колективна творча справа – учительський мікс  «Щасливі разом», головним учасником якого став випускний клас, який привітав вчителів не тільки теплими словами, а й чудовими квітами. Учні різних класів дарували своїм наставникам тепло та радість з усмішкою на обличчі. Одні співали, інші танцювали,  робили пародії на різні уроки, розповідали смішні історії про вчителів. А  учні   початкових  класів  порадували  своїми  цікавими віршиками - привітаннями.

        Атмосфера цього дня для всіх працівників НВК була насправді теплою та дружньою. Бажаємо всім  вчителям наснаги, терпіння, нових успіхів в роботі та більше талановитих учнів. Миру в ваших оселях та країні, добробуту та процвітання у всіх справах.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь