Пошук

Активні мешканці громади долучилися до розробки Стратегії розвитку Грабовецької ОТГ

Дата: 23.10.2018 16:47
Кількість переглядів: 497

Фото без опису       

      19 жовтня у приміщенні  Грабовецького Народного дому відбулося засідання робочої групи з розробки Концепції стратегій розвитку Грабовецької ОТГ. Це вже друга зустріч з розробки стратегії. Засідання відбулося за участю експерта ГО «Європейський Діалог» Миколи Крат. А також членів  робочої групи з розроблення  Концепції стратегії розвитку, активні мешканці громади, працівники освіти та культури.   
       Під час засідання обговорено важливість  Стратегії розвитку для громади, зроблено SWOT-аналіз, який дозволяє порівняти  сильні і слабкі сторони громади, оцінити можливості і загрози. Далі працювали у форматі трьох  груп: економічного, екологічного та соціального спрямування. Напрацювання передано для подальшої обробки експертами ГО «Європейський Діалог». 
     Нагадаємо, що Грабовецькою ОТГ отримано перемогу у конкурсі "Підтримка реформи місцевого самоврядування-впровадження партисипативної моделі стратегічного планування в громадах Північної, Центральної і Західної України”, що співфінансується Міністерством Закордонних Справ Республіки Польщі і реалізується Фондом Розвитку Місцевої Демократії (Польща) за участі регіональних партнерів в Україні. Проект передбачає розробку Концепцій стратегій розвитку для 20 громад в 5 областях України.
      Наступну зустріч робочої групи з розробки Концепції стратегії розвитку громади  заплановано на 16 листопада. Всього ж до кінця року заплановано  проведення трьох таких зустрічей.

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь