Пошук

ТИЖДЕНЬ УЧНІ ДОВГОЛУЦЬКОЇ ШКОЛИ ПОГЛИБЛЮВАЛИ СВОЇ ЗНАННЯ ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ

Дата: 19.12.2018 10:52
Кількість переглядів: 743

Фото без опису

    З 10 грудня  по 14 грудня 2018 року в Довголуцькій СЗОШ І-ІІ ступенів Грабовецької ОТГ проходили заходи в рамках Всеукраїнського тижня права, приуроченого річниці прийняття Загальної декларації прав людини. 
    Розпочався тиждень загальношкільною лінійкою, на якій учнів  ознайомили з планом проведення тижня, а також з історією прийняття Загальної Декларації прав людини. 
      Новий випуск стіннівки «Феміда» під гаслом: «Що треба знати про права та закони?» та виставка літератури інформували про права людини усіх, хто завітав до школи.
    У рамках тижня вчитель правознавства Галина Брелик. провела з учнями 6 – 9 класів ряд дійств, у ході яких вони ознайомились з міжнародними документами з прав людини. Зокрема, 12 грудня учні 9 – го класу показали свою  презентацію «Захист прав людини в Україні». А учні 8 – го класу писали твір-роздум на тему: «Мої правила життя». У ході дискусії «Недопустима поведінка» старшокласники називали та аналізували приклади правопорушень. 
     13 грудня учні 6 – 7 класів провели дійство «Права та свободи людини» із застосуванням кластеру, як одного з методів критичного мислення. Діти сміливо дали волю уяві та інтуїції, продовжуючи роботу до тих пір, поки не закінчилися всі ідеї. Школярі взяли участь в анкетуванні «Я – громадянин і патріот».
    У процесі підготовки та проведення Тижня, учні поглибили свої знання про права людини, наводили приклади про дотримання та порушення прав в повсякденному житті, використовуючи Загальну декларацію прав людини, Конвенцію ООН про права дитини, Конституцію України.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь