У школах Грабовецької ОТГ провели День безпечного інтернету

Дата: 08.02.2019 10:26
Кількість переглядів: 736

Фото без опису  

     5 лютого 2019 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».
    З метою захисту дітей від сексуального насильства та експлуатації через мережу Інтернет в НВК "Конюхівський ЗНЗ І-ІІІ ст.- ДНЗ" 5 лютого 2019 року проведений День безпечного Інтернету, в рамках якого показано відеоролик на тему: "Інтимні селфі в Інтернеті- жарт чи небезпечний ризик?". Відеоролик переглянули учні 6, 7, 10,11класів. Класні керівники  1-11 класів провели бесіди - застереження «Інтернет та ігроманія – сучасна залежність номер один».

Фото без опису


      Цього  ж дня педагогічні працівники та учні Довголуцької СЗОШ І-ІІ ступенів долучилися до Всесвітнього Дня безпечного Інтернету. На нараді під керівництвом директора вчителі обговорили основні проблеми та небезпеки, які можуть очікувати на учнів в мережі Інтернет та окреслили шляхи унеможливлення їх виникнення. 
     За участі класних керівників та вчителів інформатики з  учнями школи були проведені уроки – бесіди: «Чим небезпечний Інтернет для дітей?» (1-2 класи), «Чим небезпечний Інтернет і комп'ютерні ігри?» (3-4 класи), «Небезпечний Інтернет – Медіаграмотність» (5,7 класи), «Наскільки небезпечна Інтернет-залежність і як з нею боротися?» (6 клас), «Небезпечний Інтернет. Чому шахрайство в мережі може коштувати життя?» (8 клас) та «Інтимні селфі в Інтернеті – жарт чи небезпечний ризик?» (9 клас).
     День безпечного Інтернету надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь