Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

У Довголуцькій школі вшанували пам’ять воїнів афганців

Дата: 18.02.2019 15:52
Кількість переглядів: 1742

Фото без опису   

    Перегортаємо  сторінки Афганської війни, яка й сьогодні, через 30 років з дня виводу військ, нагадує про себе невигоєним болем згорьованих родин, що втратили своїх синів, нагадує муками і стражданнями тих, хто пройшов через неї і залишився живим. З метою вшанування учасників бойових дій на території інших держав в Довголуцькій СЗОШ І-ІІ ступенів з 06 лютого по 15 лютого 2019 року проведено цикл заходів «Афганістан: подвиг, біль, пам’ять…».

   У рамках Заходів класний керівник Світлана Лешик провела у 5-му класі виховну годину «Афганістан: подвиг, біль, пам`ять…».  Години спілкування «Їх долі, обпалені війною»  провели класні  керівники Галина Брелик  та Наталя Бойко  для 6 – 7  класів. Круглий стіл «Час і досі не загоїв рану» для учнів 8-го класу організувала класний керівник Анна Брик,  а для  9 класу прочитали лекцію «Ціна чужої війни» (класний керівник Галина Дума).

   У своїх повідомленнях учні відзначили  героїзм, дружбу, взаємодопомогу та взаємопідтримку воїнів – інтернаціоналістів, які ще й донині йдуть у тривожних снах у бій, затуляючи від куль один одного. Школярі підготували інформацію про земляків ветеранів війни в Афганістані Гутнікевича М.Р. та Козака Л.І.(нині покійного).

  Відбулася  зворушлива зустріч з учасником бойових дій в Афганістані Володимиром Мачалабою

  Сподіваємось, що відлуння Афганістану буде тільки як спогад і ніколи не повториться. Схилимо ж голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя, увійшовши у безсмертя.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь