Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

У школі села Конюхів святкували День закоханих

Дата: 18.02.2019 16:01
Кількість переглядів: 428

Фото без опису 

    У НВК «Конюхівський ЗНЗІ – ІІІ ст. -ДНЗ» 15 лютого 2019 року відбувся захід – інсталяція «Любові чарівні сторінки»,  який підготували учні 10 класу спільно з класним керівником . Зал було прикрашено валентинками, повітряними кульками та символічним словом «LOVE» у форматі 3D.

     Впродовж  конкурсної програми, яка була насичена цікавими конкурсами, інсценізаціями, мелодекламаціями, піснями про кохання, запальними танцями, панувала атмосфера любові, на це надихала музика та святковий настрій всього колективу НВК. Ноткою романтичності вечора став танець «Дві половинки» під супровід ліричної мелодії, яку виконав на фортепіано учень 8 класу Назарій Греб. Творчим тандемом став танцювальний відеокліп на пісню «Калина», який презентували  учасники хореографічного  гуртка.

    Учасникам заходу були запропоновані конкурси «Представлення», «Зрозумій мене без слів», «Загорни подарунок», «Акровірш», «Твір за метафорою», «Обличчя планети». Ідеальною парою обрано Назарія Кваса та Нелю Козак.

     День був переповнений позитивними почуттями! Тож, бажаємо всім щирого кохання, весняного почуття закоханості, добра і віри. Будьте щасливі!!!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь