Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

ДО УВАГИ АГРАРІЇВ

Дата: 11.03.2019 12:14
Кількість переглядів: 275

 Фото без опису

     Запрошуємо Вас взяти участь у Міжнародній виставці та форумі з розвитку фермерства “AGROPORT West Lviv-2019”, що проходитиме у місті Львові 21-23 березня 2019 року на території Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

 

     Форум вважається одним із найбільших галузевих заходів Східної Європи. Це потужна національна і міжнародна платформа, спрямована на розвиток потенціалу дрібних та середніх виробників аграрного сектору економіки, створення передумов стабільного динамічного розвитку виробництва конкурентоспроможної продукції сільського господарства, розширення ринків збуту, налагодження міжнародних відносин.

 

     Заплановано, що заходи першого дня Форуму включатимуть офіційне відкриття заходу, стратегічну сесію з питань сталого розвитку регіону, панельні дискусії щодо побудови сталих екосистем в українському агропромисловому комплексі, земельних правовідносин, технології органічного виробництва, проблем якості питної води, альтернативної енергетики в АПК тощо.

 

      У другий день Форуму передбачено проведення Національної зустрічі локальних фермерів та рестораторів, тематичних заходів щодо розвитку бджільництва, кролівництво, горіховий бізнес, виноградарство, розведення равликів.

 

        Враховуючи зазначене запрошуємо Вас відвідати Форум та до участі в роботі стратегічної сесії на тему: «Впровадження Цілей сталого розвитку на регіональному рівні».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь