День захисту дітей у Грабовецькій ОТГ

Дата: 05.06.2019 16:52
Кількість переглядів: 344

Фото без опису

Є багато свят на світі

Що дарують радість дітям

Та єднає всіх людей

 Свято захисту дітей

      У Грабовецькій ОТГ вже стало доброю традицією проводити спільні святкові заходи. Так, у суботу, 1 червня, відбулося свято до Дня захисту дітей. Ініціатором дійства став сільський голова Богдан Барабаш.

     Свято розпочалося зі спортивних змагань з міні-футболу та волейболу. У змаганнях взяли участь команди сіл Довголука, Конюхів і Грабовець.

     За підсумками змагань з міні-футболу впевнено перемогли юнаки з села Грабовець, які з рахунком 4:1 обіграли  команду Конюхова та 6:2 – команду Довголуки. Рахунок матчу Довголука-Конюхів 0:0. Друге місце посіла команда Конюхова, третє – Довголука.

     У волейбольних змаганнях, які проводились у форматі мікст (4 юнаки + 2 дівчини) перемогла команда Конюхова, 2 місце – Грабовець та 3 – Довголука. Всіх учасників нагородили грамотами.

     Святковий концерт підготували учасники художньої самодіяльності всіх сіл громади та шкіл: Довглуки та Конюхова. Участь у святі взяли також і гості з Дулібської школи-гімназії. Концерт тривав більше 2-х годин. Глядачі вкотре переконалися, що діти у нас талановиті!  На професійному рівні свято вели сестри  Романа та Соломія Гряділь (Народний дім с. Довголука).

     Усім працівникам Народних домів, бібліотек та шкіл Грабовецької ОТГ, які долучилися до підготовки свята, сільський голова вручив подячні листи.

     Діти – наш найдорожчий скарб, радість і наше майбутнє. Бажаємо всім дітям щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, міцного здоров’я, сяючих усмішок, мирного неба, веселого та змістовного відпочинку.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь