Знову надійшли кошти від спонсорів для реалізації мікропроектів

Дата: 20.06.2019 12:08
Кількість переглядів: 504

Фото без опису

Мешканці громади продовжують активно долучатися до підтримки мікропроектів. Так за останіій тиждень на рахунок сільської ради надійшли кошти від таких спонсорів: від Тиндик В.М. - 24 000 грн для придбання обладнання для лінгафонного кабінету НВК «Конюхівська ЗНЗ I-III ст.-ДНЗ» с. Конюхів.  Для реалізації цього ж проекту по 3000 грн переказали Барабаш Богдан Васильович та Василів Володимир Богданович.

Когут Володимир Михайлович переказав 6000 грн. на підтримку проекту: "Капітальний ремонт із заміною дерев'яних віконних та дверних блоків на металопластикові Народного дому по вул. Гасина,106а в с. Конюхів"

На придбання звукопідсилювального обладнання для Народного дому с. Колодниця ТОВ "Стріха Стрий" переказало ще 3200 грн. Та 3000 грн. надійшло від ФОП  М. Поперека для придбання дитячого майданчика по вул. Поповича,130 в с. Грабовець. Усім щиро дякуємо за підтримку.

Нагадуємо, що Грабовецьку сільську раду визнано потенційним переможцем у 12 проектах, реалізація яких здійснюється за рахунок співфінансування з обласного бюджету, місцевого та спонсорських коштів. Про стан надходження спонсорських коштів для реалізації мікропроектів ви можете подивитись у розділі СПОНСОРИ

Наші реквізити для перерахування коштів: 

82435,  Грабовецька сільська рада

с. Грабовець, вул. Лопатинського, 121

розрахункові рахунки вказані ТУТ

відкриті в Стрийське УДКСУ У Л/о

МФО 825014

ЄДРПОУ 22387614

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь