Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

У школі с. Конюхів нові вікна та лінгвістичний клас завдяки обласному конкурсу мікропроєктів

Дата: 22.07.2019 16:39
Кількість переглядів: 739

Фото без опису    

     У селі Конюхів розпочалася реалізація двох мікропроєктів обласного конкурсу регіонального розвитку.  Зокрема у  в НВК «Конюхівська ЗНЗ I-III ст.-ДНЗ проводиться капітальний ремонт – замінили старі вікна  та двері на нові металопластикові. Це дозволить заощадити на опаленні та зробить навчальний заклад більш комфортним та затишним. Проект розрахований на 299740,85 грн. З них 149870 грн.  з обласного бюджету, 86312,76 грн. з бюджету громади та 33000 грн. – спонсорські кошти.
                                                  ДО                                                                   ПІСЛЯ

Фото без опису         Фото без опису
     Також у цьому ж навчальному закладі розпочалася реалізація проекту з впровадження інноваційних методів вивчення іноземних мов шляхом придбання обладнання для лінгафонного кабінету.  Для цього придбали 11 ноутбуків, гарнітуру та програмне забезпечення до них, колонки, принтер та маршрутизатор. На все це витратили  195916, 00 грн. З них 97958 грн. кошти обласного бюджету, 55958,00 грн. - місцевий бюджет та 42000 грн. для реалізації цього проекту  зібрали доброчинці.
     Грабовецьку сільську раду визнано потенційним переможцем у 12 проєктах обласного конкурсу мікропроєктів місцевого розвитку. Головною умовою  реалізації цих проєктів співфінансування з місцевого бюджету та спонсорські кошти. Саме завдяки небайдужим мешканцям громади нам вдалося зібрати спонсорську допомогу для 11 мікропроєктів загальною сумою 292332,69  грн. За що їм щиро ДЯКУЄМО! Про  стан надходження спонсорських коштів для реалізації мікропроектів ви можете подивитись у розділі СПОНСОРИ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь