Сільський голова Грабовецької ОТГ Богдан Барабаш переймав досвід у мера Дрогобича Тараса Кучми

Дата: 09.08.2019 10:31
Кількість переглядів: 745

Фото без опису

У понеділок, 5 серпня, сільський голова Богдан Барабаш побував з робочим візитом у  Дрогобицькій міській раді, де зустрівся з мером Тарасом Кучмою. Метою зустрічі було детальніше довідатися та перейняти досвід у системі е-врядування містом.

Від керівника КУ «Інститут міста Дрогобич» Володимира Кондзьолки Богдан Барабаш та Володимир Василів дізналися про  практику «Дрогобич – Smart City», яка визнана однією з кращих та найдієвіших в Україні, стратегічне планування та роботу у сфері відкритих даних.

«Ми дуже раді, що системами е-врядування та прозорості і відкритості влади перед громадою цікавляться й наші найближчі сусіди. Нещодавно ми вітали делегацію із Самбора, а сьогодні зі Стрийщини. Ми раді ділитись досвідом і допомагати, адже нашою спільною метою є створити суспільство, у якому влада і громада — партнери», — привітав гостей на Дрогобицькій землі міський голова Тарас Кучма.

Голова Грабовецької ОТГ Богдан Барабаш зазначив, що готовий і має намір перейняти у Дрогобича абсолютно всі практики з е-врядування містом.

«Ці практики справді гідні похвали і вже впроваджені. Немає потреби знову створювати велосипед і вигадувати якісь нові системи, якщо тут є всі напрацювання. Тому все, що є в Дрогобичі, я намагатимусь запроваджувати на території Грабовецької ОТГ», — зазначив Богдан Барабаш.

 

 

Джерело:https://drohobych-rada.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь