Сільський голова Грабовецької ОТГ Богдан Барабаш переймав досвід у мера Дрогобича Тараса Кучми

Дата: 09.08.2019 10:31
Кількість переглядів: 737

Фото без опису

У понеділок, 5 серпня, сільський голова Богдан Барабаш побував з робочим візитом у  Дрогобицькій міській раді, де зустрівся з мером Тарасом Кучмою. Метою зустрічі було детальніше довідатися та перейняти досвід у системі е-врядування містом.

Від керівника КУ «Інститут міста Дрогобич» Володимира Кондзьолки Богдан Барабаш та Володимир Василів дізналися про  практику «Дрогобич – Smart City», яка визнана однією з кращих та найдієвіших в Україні, стратегічне планування та роботу у сфері відкритих даних.

«Ми дуже раді, що системами е-врядування та прозорості і відкритості влади перед громадою цікавляться й наші найближчі сусіди. Нещодавно ми вітали делегацію із Самбора, а сьогодні зі Стрийщини. Ми раді ділитись досвідом і допомагати, адже нашою спільною метою є створити суспільство, у якому влада і громада — партнери», — привітав гостей на Дрогобицькій землі міський голова Тарас Кучма.

Голова Грабовецької ОТГ Богдан Барабаш зазначив, що готовий і має намір перейняти у Дрогобича абсолютно всі практики з е-врядування містом.

«Ці практики справді гідні похвали і вже впроваджені. Немає потреби знову створювати велосипед і вигадувати якісь нові системи, якщо тут є всі напрацювання. Тому все, що є в Дрогобичі, я намагатимусь запроваджувати на території Грабовецької ОТГ», — зазначив Богдан Барабаш.

 

 

Джерело:https://drohobych-rada.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь