Представники БФ «Майбутнє для громад» розповіли про свої проекти

Дата: 13.08.2019 15:00
Кількість переглядів: 870

Фото без опису

   Сьогодні, 13 серпня,  Грабовецьку ОТГ відвідали представники БФ «Майбутнє для громад» заснований ТОВ «Захід-агро МХП», зокрема, директор благодійного фонду Наталія Мархівська, проектний менеджер Соломія Олексів та  регіональний представник МХП Роман Чайранулов.

     Гості розповіло про конкурс соціальних   проектів «Добробут громади»,  у яких можуть взяти участь громади, на території яких здійснює діяльність ТОВ «Захід-агро МХП». Ініціаторами проекту можуть виступати: сільський голова або виконавчі органи місцевого самоврядування; керівники соціальних установ (ЗОШ, ДНЗ, ФАП); активні мешканці громади, які об’єдналися довкола вирішення певної проблеми в соціальній сфері; недержавні громадські організації (спортивні, реабілітаційні та інші).  Для того, щоб отримати фінансування потрібно подати Проект-заявку, де описати актуальність проблеми, для вирішення якої потрібні кошти.  Вона повинна обов’язково стосуватися всієї громади або її значної частини. Однією з умов для проекту є додаткове залучення коштів з інших джерел.  Фонд надає кошти у розмірі не більше 70%  від необхідного бюджету. Кошти від БФ «Майбутнє для громад» можна отримати на розвиток таких сфер: освіта, охорона здоров’я, екологія, культура та мистецтво, інфраструктурний розвиток територіальних громад, спорт і фізична культура, розвиток міжнародної співпраці тощо.

   Також успішно реалізується Проект «Село. Крок до розвитку» спрямований на розвиток малого бізнесу у громадах. Взявши участь у конкурсі, підприємці можуть отримати від фонду 50 000 грн. для підтримки свого бізнесу.

     Більше про БФ «Майбутнє для громад» та його проекти можна дізнатися за посиланнями:

https://www.facebook.com/futureforthecommunity/

https://www.facebook.com/dobrobutgromady/

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь