У селі Грабовець встановили нові дорожні знаки

Дата: 19.09.2019 16:06
Кількість переглядів: 1175

   Фото без опису  

      У селі Грабовець встановили нові дорожні знаки. Це завдяки реалізації проєкту, який громада виграла і  обласному  конкурсі мікропроєктів регіонального розвитку. Його назва: «Монтаж дорожніх знаків  для підвищення рівня безпеки дорожнього руху на дорогах комунальної власності в с. Грабовець».  Варто зазначити, що аналогічних  проєктів на цьогорічному конкурсі не було.  Як видно з назви, його мета покращити безпеку дорожнього руху у громаді.

     Ідею цього проєкту довго виношував депутат Грабовецької сільської ради Маркіян Олійник, яку нарешті йому вдалося реалізувати не без допомоги інших представників громади. Над підготовкою документів для участі в конкурсі працював спеціаліст сільської ради Володимир Василів.

      Загальна вартість проєкту  100631,89 грн. За умовами конкурсу 50% фінансується громадою. З них частина з бюджету ОТГ, а це 29184, 00 грн., а частина спонсорські кошти, які у сумі  21132, грн. надав   депутат районної ради Ігор Сурмик. З обласного бюджету було виділено 50315, грн.

      Знаки виготовило й  встановлювало ТзОВ «Дорожні знаки» (м. Львів).  Грабовецька сільська рада має намір провадити такий проєкт у всіх селах об’єднаної громади.

       Тож на дорогах с. Грабовець має стати безпечніше, якщо водії будуть пильно дотримуватись правил дорожнього руху.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь