Нова амбулаторія відкрила свої двері для відвідувачів у с.Конюхів, що входить до Грабовецьткої ОТГ

Дата: 03.02.2020 15:44
Кількість переглядів: 2401

 Фото без опису

    Сьогодні, 3 лютого, урочисто відкрили новозбудовану амбулаторію у с. Конюхів. Тут надаватимуть допомогу мешканцям сіл, що відносяться до Грабовецької ОТГ.  
Ця амбулаторія – одна з 43-х амбулаторій сімейної медицини у сільській місцевості, будівництво,  яких відбувається у Львівській області. 
   Загальна вартість цього  об’єкту становить 6 619 000  гривень. Кошти на будівництво були виділені з державного бюджету  у межах державної програми «Підвищення доступності та якості медичного обслуговування в сільській медицині» та за співфінансування Грабовецької ОТГ, а це 10% -  778 792 грн кошти громади. 
   Замовником будівельних робіт виступало управління капітального будівництва ЛОДА, підрядник та виконавець будівельних робіт - МПП "ФІРМА ЗАХІДБУД", представники яких були присутні на урочистому відкриттю. Серед гостей також були і представники районної влади. Після символічного перерізання стрічки  місцеві парохи о. Зеновій Федькович та о. Іван Піцик освятили нове приміщення медзакладу. Сільський голова Богдан Барабаш подякував усім, хто долучився до будівництва амбулаторії. Особливу подяку висловив будівельникам, які швидко та якісно виконали свою роботу. 
     Варто зазначити,  що в цій амбулаторії передбачено житло для лікаря. Нагадаємо , що для амбулаторії ще минулого року було придбано  службовий автотранспорт Renault Duster. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь