Відбулася зустріч депутатів Грабовецької ОТГ з головою Нежухівської ОТГ та дулібським сільським головою

Дата: 06.02.2020 09:50
Кількість переглядів: 1337

Фото без опису 

  05 лютого в Народному домі села Грабовець відбулася зустріч депутатів Грабовецької ОТГ  з головою Нежухівською ОТГ Михайлом Яхваном та дулібським сільським головою Петром Васильківим. На зустрічі також була присутня депутатка обласної ради Валентина Олексишин.

       Причиною зустрічі став перспективний план Стрийщини, який розглядали минулого тижня у Львівській ОЛА.   За ним, уже існуюча п’ять років Грабрвецька ОТГ, має приєднатися до нещодавно створеної Нежухівської ОТГ. Також сюди мають увійти Дуліби й усі села сколівського напрямку. Ця ситуація викликала суперечку серед депутатів, тож для з'ясування усіх питань запросили голів сусідніх громад.

      Голова Нежухівської ОТГ розповів про те, що відбувалося на засіданні у Львівській ОДА й те, що погодитися на таку конфігурацію їх просто змусили. Однак його громада не має наміру здаватися і буде відстоювати своє право на існування, як окрема спроможна громада. З цією метою вони написали й надіслали відповідного листа до Мінрегіону, який голова зачитав усім присутнім.

Фото без опису

         Голова Дулібської  сільської ради висловив свою думку, щодо майбутнього ОТГ. В цілому його громада не проти об'єднатися з Грабовецькою ОТГ, однак він, як представник свого села, хотів би щоб громада називалася Дулібською з центром у його ж селі. Тому ці та інші питання потрібно спочатку добре обговорити, а  тоді робити конкретні дії.    

       Депутати Грабовецькою ОТГ уважно вислухали й погодились вести діалог з громадою села Дуліби. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь