Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

 Грабовецьку ОТГ обрано для участі в проєкті "Громада для сім'ї: створення соціальних послуг в ОТГ"

Дата: 13.02.2020 12:39
Кількість переглядів: 888

Фото без опису   

      Грабовецьку ОТГ обрано для участі в проєкті "Громада для сім'ї: створення соціальних послуг в ОТГ". У рамках цього проєкту,  12 лютого у Народному домі с. Грабовець, відбувся круглий стіл, на який були запрошені працівники соціальної сфери, представники культури,   освіти,  місцевих громадських організацій. Проєкт представлявся його організаторами та ідейними наставниками:  в. о. виконавчого  директора благодійної організації  "Львівська освітня фундація" Маріанна Білик  та директорка  благодійного фонду «Майбутнє для громади» Наталя Мархвіцка. Одним із співзасновників  проєкту  є Департамент соціального  захисту  населення  та  Служба  у  справах  дітей  Львівської  обласної  державної  адміністрації.  

      Проект «Громада для сім'ї: створення соціальних послуг в ОТГ» - це навчально грантова програма, у якій беруть участь шість громад Львівської та Тернопільської областей. Мета програми: забезпечення громади інструментами, що необхідні при створенні конкретної соціальної послуги для мешканців громади (сімей, дітей, літніх людей). Іншими  словами, допомогти  розвинути  нову  чи  покращити  існуючу  соціальну  послугу  у  громаді.

Фото без опису

       Програма передбачає сім навчальних модулів для ініціативної групи представників державного і недержавного сектору ОТГ протягом 6-ти місяців, у рамках якого учасники:

 - пройдуть тренінги у сфері соціального захисту та розвитку соціальних послуг;

 - отримають консультаційну підтримку у розвитку конкретної соціальної послуги, якої громаді не вистачає

 - отримають змогу пропрацювати та реалізувати проєкт створення конкретної соціальної послуги та взяти участь у конкурсі проектних заявок на отримання гранту до 100 тисяч гривень на втілення ідеї.

Фото без опису

     У  результаті реалізації проекту громада  отримає  створену  1  соціальну  послугу  для  громади, до  якої  матиме  доступ  кожен  її  мешканець.  Мешканців  громади згуртуються навколо  проблеми  дітей  та  сімей, й уже спрацьована  ініціативна  група буде готова  допомогти  в  реалізації  інших  соціально-важливих  проєктів.

     Варто зазначити, що така програма стартувала вже  втретє і  має успішний досвід праці з 10-ма ОТГ Львівщини. Наступна зустріч відбудеться в березні.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь