Пошук

До уваги пасічників Львівщини: в області стартувала програма підтримки галузі бджільництва

Дата: 03.06.2020 10:43
Кількість переглядів: 340

Фото без опису

      Департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації розпочав прийом документів на участь у конкурсі з надання фінансової підтримки суб’єктам господарювання у  галузі бджільництва.

Відповідно до Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового виробництва Львівської області на 2016-2020 роки фінансова підтримка надається юридичним особам, фізичним особам-підприємцям та фізичним особам, які займаються розведенням бджіл та виробництвом продукції бджільництва.

Зокрема, кошти обласного бюджету направлені на:

- відшкодування вартості придбаного матеріалу, який закуплений у племінних пасіках і бджолорозплідниках, у розмірі 50 % їх вартості, але не більше 150 грн за одну бджоломатку  та 750 грн за одну бджолосім’ю;

- відшкодування вартості паспортизації пасіки (ветеринарне обстеження бджолосімей та оформлення паспорта) у розмірі фактичних витрат, але не більше 1000 грн одному пасічнику.

З умовами участі у програмі, формами та переліком документів можна ознайомитись на сторінці департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації в рубриці «Програми»

За додатковою інформацією звертатись до відділу рослинництва і тваринництва за телефонами: (032) 255-05-72,  067-835-93-95.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь