УВАГА! Обприскування посівів озимого ріпаку!

Дата: 20.05.2021 14:51
Кількість переглядів: 750

Фото без опису

ТОВ «Транс Інвест Агро» повідомляє, що на полях Грабовецько-Дулібівської сільської ради а саме: с. Гірне, с.  Любинці, с. Довголука, с. Воля-Довголуцька, с. Конюхів з 20.05.2021р. по 30.05.2021р. буде проводитись обприскування посівів озимого ріпаку засобами захисту рослин згідно регламенту застосування пестицидів та агрохімікатів (Амістар Екстра, Біская, Маврік; температура повітря не вище +25оС; відносна вологість повітря не нижче 50% та швидкість вітру до 5м/с).

Пестициди, їх застосування, норми, кратність обробок у підприємстві відповідає «Переліку пестицидів і агрохімікатів дозволених для використання в Україні», доповненням до «Переліку» та інструментами з безпечного застосування, які затверджені постановами Міністерства охорони здоров'я і Міністерства екології та природних ресурсів України.

У зв’язку з цим, Грабовецько-Дулібівська сільська рада просить власників пасік звернутись в сільську раду для реєстрації. Перевезення (кочівля) пасік до медоносних угідь здійснюється відповідно до ветеринарно-санітарних правил за погодженням з власниками або користувачами земельних ділянок.

ПОРЯДОК реєстрації пасіки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь