ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення регуляторного акта-проєкт рішення Грабовецько-Дулібівської сільської ради «Про затвердження Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами на території Грабовецько-Дулібівської сільської ради»

Дата: 24.05.2021 17:20
Кількість переглядів: 223

Фото без опису

Відповідно до положень Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року №1160-IV та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 № 308, з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, Грабовецько-Дулібівська сільська рада Стрийського району Львівської області повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акту – проєкт рішення сільської ради про «Про затвердження Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами на території Грабовецько-Дулібівської сільської ради», який визначає порядок надання дозволів на розміщення такої реклами.    

Основною метою розроблення документу є забезпечення надходжень до бюджету Грабовецько-Дулібівської сільської ради, створення умов для розміщення зовнішньої реклами, встановлення єдиної системи та врегулювання порядку користування місцями розташування рекламних засобів, що належать до комунальної власності на всій території Грабовецько-Дулібівської сільської ради.

Розробником зазначеного проєкту регуляторного акта є: відділ комунальної власності, будівництва, житлово-комунального забезпечення та благоустрою Грабовецько-Дулібівської сільської ради Стрийського району Львівської області; постійна комісія з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту та житлово-комунального господарства  Грабовецько-Дулібівської сільської ради Стрийського району Львівської області та постійна комісія з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та просторового планування, природних ресурсів та екології Грабовецько-Дулібівської сільської ради Стрийського району Львівської області.

З проєктом рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційній сторінці Грабовецько-Дулібівської сільської ради в мережі Інтернет:  http://grabovecka.gromada.org.ua/  в розділі «Регуляторні акти».

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються у друкованому або електронному вигляді до «22» червня 2021 року на поштову адресу: 82434, Львівська область, Стрийський район, с. Дуліби, вул. Шевченка, 170А, або електронну адресу сільської ради : E-mail: srduliby@gmail.com, тел. (03245) 5-21-90.     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь