ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення регуляторного акта-проєкт рішення Грабовецько-Дулібівської сільської ради «Про затвердження Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами на території Грабовецько-Дулібівської сільської ради»

Дата: 24.05.2021 17:20
Кількість переглядів: 212

Фото без опису

Відповідно до положень Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року №1160-IV та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 № 308, з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, Грабовецько-Дулібівська сільська рада Стрийського району Львівської області повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акту – проєкт рішення сільської ради про «Про затвердження Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами на території Грабовецько-Дулібівської сільської ради», який визначає порядок надання дозволів на розміщення такої реклами.    

Основною метою розроблення документу є забезпечення надходжень до бюджету Грабовецько-Дулібівської сільської ради, створення умов для розміщення зовнішньої реклами, встановлення єдиної системи та врегулювання порядку користування місцями розташування рекламних засобів, що належать до комунальної власності на всій території Грабовецько-Дулібівської сільської ради.

Розробником зазначеного проєкту регуляторного акта є: відділ комунальної власності, будівництва, житлово-комунального забезпечення та благоустрою Грабовецько-Дулібівської сільської ради Стрийського району Львівської області; постійна комісія з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту та житлово-комунального господарства  Грабовецько-Дулібівської сільської ради Стрийського району Львівської області та постійна комісія з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та просторового планування, природних ресурсів та екології Грабовецько-Дулібівської сільської ради Стрийського району Львівської області.

З проєктом рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційній сторінці Грабовецько-Дулібівської сільської ради в мережі Інтернет:  http://grabovecka.gromada.org.ua/  в розділі «Регуляторні акти».

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються у друкованому або електронному вигляді до «22» червня 2021 року на поштову адресу: 82434, Львівська область, Стрийський район, с. Дуліби, вул. Шевченка, 170А, або електронну адресу сільської ради : E-mail: srduliby@gmail.com, тел. (03245) 5-21-90.     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь