Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

До уваги громадян!

Дата: 18.10.2021 11:45
Кількість переглядів: 252

Враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», протокол позачергового засідання обласної комісії з питань ТЕБ і НС від 13.10.2021 №27 та у зв’язку із ростом захворюваності на COVID і недопущення поширення інфекційних хвороб:

На період з 18 жовтня 2021 року встановлений особливий режим роботи Грабовецько-Дулібівської сільської ради, згідно з яким тимчасово обмежений доступ громадянам України та іншим особам до адміністративної будівлі сільської ради за адресою: с. Дуліби, вул. Шевченка, 170а, а також до приміщень за місцем знаходження самостійних структурних підрозділів сільської ради, окрім центру надання адміністративних послуг, за виключенням осіб з числа працівників сільської ради та її структурних підрозділів;

Доступ особам запрошеним на засідання комісій, рад та на інші заходи, надавати на підставі затверджених керівником структурного підрозділу, відповідального за організацію та проведення заходу, списків осіб.

Звернення до сільської ради проводити виключно засобами телекомунікаційного зв’язку та на електронну адресу srduliby@gmail.com, тел. 093 234 18 74

Структурним підрозділам сільської ради, підприємствам, установам, організаціям здійснювати документообіг з сільською радою за допомогою електронної пошти srduliby@gmail.com.

Особистий прийом громадян СКАСОВАНО!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь