Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Висловлюємо найщиріші співчуття родині Друль!

Дата: 30.12.2021 16:56
Кількість переглядів: 2043

Грабовецько-Дулібівська сільська рада в глибокій жалобі з приводу передчасної смерті колишнього депутата та секретаря  Дулібської сільської ради Надії Друль.

Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який чорним крилом торкнувся не лише сім’ї, а й інших людей, які знали Надію Миронівну.

Надія Миронівна віддала роботі у  Дулібській сільській раді 27 років та 5 років Грабовецькій сільській раді. Вона була людиною глибокого розуму та інтелекту, добрим наставником та порадником для колег.

Грабовецько-Дулібівська сільська рада висловлює щирі співчуття всім рідним  і близьким людям, розділяємо Ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі з приводу передчасної смерті турботливої дружини, люблячої матері та бабусі.

Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для Вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести Ваше родинне горе.  Нехай Всемилостивий Господь прийме ЇЇ світлу та щиру душу і оселить там, де праведні спочивають. Царство Небесне…!  Вічна, світла і блага пам'ять …!

Поділяємо  біль та горе рідних.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь