Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території для будівництва установки по переробці вживаних автомобільних шин, відходів гуми, по вул. І. Франка, буд. 2а в с. Нижня Стинава на території Грабовецько-Дулібівськ

Дата: 02.06.2022 13:02
Кількість переглядів: 216

Грабовецько-Дулібівська сільська рада повідомляє про оприлюднення заяви  про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території для будівництва установки по переробці вживаних автомобільних шин, відходів гуми, по вул. І. Франка, буд. 2а в с. Нижня Стинава на території Грабовецько-Дулібівської сільської ради.

Орган до якого подаються зауваження та пропозиції:

Грабовецько-Дулібівська сільська рада (82434, Львівська обл., Стрийський р-н, с. Дуліби, вул. Шевченка, буд. 170).

Строки подання:

15 днів з дня публікації заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території для будівництва установки по переробці вживаних автомобільних шин, відходів гуми, по вул. І. Франка, буд. 2а в с. Нижня Стинава на території Грабовецько-Дулібівської сільської ради (відповідно до п.п. 5,6 ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»).

заяви  про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території для будівництва установки по переробці вживаних автомобільних шин, відходів гуми, по вул. І. Франка, буд. 2а в с. Нижня Стинава на території Грабовецько-Дулібівської сільської ради.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь