Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта «Про затвердження Правил користування громадським пасажирським транспортом (автобусом) на території Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади

Дата: 12.08.2022 10:00
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх обєднань оприлюднюється проект рішення Грабовецько-Дулібівської сільської ради «Про затвердження Правил користування громадським пасажирським транспортом (автобусом) на території Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади».

Проект розроблений відділом соціального захисту населення (начальник Тучапський В.М.); відділом комунальної власності, будівництва, житлово-комунального забезпечення та благоустрою (начальник Матійців Ю.Р.). 

Основною метою прийняття регуляторного акта є визначення порядку проїзду пасажирів та його оплати, порядок обігу електронного квитка, взаємовідносини Перевізника, Оператора та пасажирів, їх права та обов'язки, враховуючи особливості транспортної інфраструктури та наявність автоматизованої системи обліку оплати проїзду.

Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу проекту рішення Грабовецько-Дулібівської сільської ради «Про затвердження Правил користування громадським пасажирським транспортом (автобусом) на території Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади» розміщено на офіційному веб - сайті Грабовецько-Дулібівської сільської ради – http://grabovecka.gromada.org.ua/ у розділі «Регуляторні акти».

Зауваження та пропозиції до проекту рішення Грабовецько-Дулібівської сільської ради приймаються в письмовому або електронному вигляді протягом одного календарного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу на адресу розробника до відділу соціального захисту населення (адреса: 82434, Львівська обл., Стрийський р-н, с. Дуліби, вул. Шевченка, буд. 170А, ел. пошта: socviddiltg@gmail.com) та відділ комунальної власності, будівництва, житлово-комунального забезпечення та благоустрою (адреса: 82434, Львівська обл., Стрийський р-н, с. Дуліби, вул. Шевченка, буд. 170А, ел. пошта: viddilzhkg@gmail.com).

Рішення

Додаток 1

Додаток 2

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь