Пошук

Повідомлення про оприлюднення проєкту детального плану території

Дата: 24.02.2023 12:11
Кількість переглядів: 149

Фото без опису

Грабовецько-Дулібівська сільська рада Стрийського району Львівської області відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», повідомляє про оприлюднення проєкту детального плану території для розміщення виробничого об’єкту в межах Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади обмеженої автодорогою Київ-Чоп, територією ТзОВ «Екран» та р. Стрий.

З 24 лютого по 27 березня 2023 року, триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вищеназваних робіт.

            Підстава розроблення – рішення Грабовецько-Дулібівської сільської ради від 19 липня 2022 року№ 486 «Про розроблення детального плану території с. Дуліби Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади Стрийського району Львівської області».

            Замовником детального плану території є: Грабовецько-Дулібівська сільська рада.

            Розробником проекту є: ТзОВ «АМ ХОРС»

Із проектами містобудівної документації та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись у відділі архітектури та містобудування Грабовецько-Дулібівської сільської ради за адресою: 82435, вул. Лопатинського, 121с. Грабовець Стрийського району Львівської області, з 24 лютого по 27 березня 2023 року пн-пт з 10-00 по 16-00 та на вебсайті Грабовецько-Дулібівської сільської ради.

Контактна особа: в.о. начальника відділу архітектури та містобудування Грабовецько-Дулібівської сільської ради Рудник Ігор Семенович.

Електронна пошта відділу: arch_gdotg@ukr.net.

Громадські слухання проекту детальний план території для розміщення виробничого об’єкту в межах Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади обмеженої автодорогою Київ-Чоп, територією ТзОВ «Екран» та р. Стрий, розташованої на території земель Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади та звіту про його стратегічну екологічну оцінку, відбудуться 28 березня 2023 року за адресою с. Дуліби вул. Шевченка, 170  об 15.00 год.

Письмові зауваження та пропозиції до вищезгаданих проектів можна подавати по  27 березня 2023 року включно до відділу архітектури та містобудування Грабовецько-Дулібівської сільської ради.

Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Пояснювальна записка

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

Додаток 7

Додаток 8

Додаток 9


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь