Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Оголошення щодо проведення громадських слухань.

Дата: 28.04.2023 13:48
Кількість переглядів: 198

ОГОЛОШЕННЯ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ.

Грабовецько-Дулібівська сільська рада відповідно до п. 19 постанови КМУ від 25.05.2011 року №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні» повідомляє про призначення повторних громадських слухань щодо проекту містобудівної документації «Детального плану території для надання в оренду земельної ділянки орієнтовною площею 0.01га, яка межує з земельною ділянкою по вул. Стрийській, 59-Б в с. Гірне Стрийського району Львівської області для встановлення паливних резервуарів» та звіту про його стратегічну екологічну оцінку.

Підстава розроблення: рішення Грабовецько-Дулібівської сільської ради «Про надання дозволу на розроблення ДПТ» від 23 вересня 2022р. №985.

Замовником детального плану території є: Грабовецько-Дулібівська сільська рада.

Розробником проекту є: ФОП  М. Лопушанський.

З 27 березня по 25 квітня 2023 року тривало громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вищеназваних робіт.

Із проектом містобудівної документації та звітом про стратегічну екологічну оцінку додатково можна ознайомитись у відділі архітектури та містобудування Грабовецько-Дулібівської сільської ради за адресою: 82435, вул. Лопатинського, 121с. Грабовець Стрийського району Львівської області, пн-пт з 10-00 по 16-00 та на веб-сайті Грабовецько-Дулібівської сільської ради  http://grabovecka.gromada.org.ua/.

Електронна пошта відділу архітектури та містобудування: arch_gdotg@ukr.net.

Повторні громадські слухання проекту «Детальний план території для надання в оренду земельної ділянки орієнтовною площею 0.01га, яка межує з земельною ділянкою по вул. Стрийській, 59-Б в с. Гірне Стрийського району Львівської області для встановлення паливних резервуарів» та звіту про його стратегічну екологічну оцінку, відбудуться 16 травня 2023 року за адресою: Львівська область, Стрийський район, с. Гірне вул. Шевченка, буд. 220 об 12.00 год.

Письмові зауваження та пропозиції можна подавати до 15 травня 2023 року включно до відділу архітектури та містобудування Грабовецько-Дулібівської сільської ради.

Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

Пропозиції  громадськості  до розроблення «Детального плану території для надання в оренду земельної ділянки орієнтовною площею 0.01га, яка межує з земельною ділянкою по вул. Стрийській. 59-Б в с. Гірне Стрийського району Львівської області для встановлення паливних резервуарів» та звіту про його стратегічну екологічну оцінку подаються у письмовій формі до відділу архітектури та містобудування Грабовецько-Дулібівської сільської ради  у вказаний строк.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

Фото без опису    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь