Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні

Дата: 26.06.2023 14:36
Кількість переглядів: 103

ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

Грабовецько-Дулібівська сільська рада відповідно до п.19 постанови КМУ від 25.05.2011 року №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні» повідомляє про призначення повторних громадських слухань щодо обговорення та затвердження проекту містобудівної документації: «Детальний план території для відведення земельної ділянки для будівництва гаражів по вул. Робітнича на території Грабовецько-Дулібівської сільської ради».

Підстава розроблення: рішення Дулібської сільської ради «Про надання дозволу на виготовлення детального плану території для відведення земельної ділянки для будівництва гаражів по вул. Робітнича на території Дулібської сільської ради» від 26 лютого 2016 року №214.

Замовником детального плану території є: Грабовецько-Дулібівська сільська рада, як правонаступник Дулібської сільської ради.

Розробником проекту є: ТзОВ «АМ ХОРС»

Із проектом містобудівної документації додатково можна ознайомитись у відділі архітектури та містобудування Грабовецько-Дулібівської сільської ради за адресою: 82435, вул. Лопатинського, 121, с. Грабовець Стрийського р-н Львівської обл., пн-пт з 10:00 год по 16:00 год та на сайті Грабовецько-Дулібівської сільської ради https://gd-gromada.gov.ua/

Електронна пошта відділу архітектури та містобудування: arch_gdotg@ukr.net

Повторні громадські слухання проекту детального плану території відбудуться 03 липня 2023 року за адресою: Львівська обл., Стрийський р-н, с. Дуліби вул. Шевченка, 170А, початок о 12:00 год

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь