Розроблення «Детального плану території для будівництва та обслуговування будівель і споруд пришляхового сервісу по вул. Польовій в с. Дуліби

Дата: 31.05.2024 18:02
Кількість переглядів: 69

ОГОЛОШЕННЯ

Грабовецько-Дулібівська сільська рада повідомляє про оприлюднення проєкту розроблення «Детального плану території для будівництва та обслуговування будівель і споруд пришляхового сервісу по вул. Польовій в с. Дуліби на території Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади».

З 01 червня по 30 червня 2024 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вищеназваних робіт.

Підстава розроблення – Рішення Грабовецько-Дулібівської сільської ради від 29.08.2023року №814«Про розроблення детального плану території по вул. Польовій в с. Дуліби на території Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади Стрийського

району Львівської області»  

Замовником детального плану території є: Грабовецько-Дулібівська сільська рада.

Розробником проекту є: ФОП  Скакун Володимир Богданович.

Із проектом містобудівної документації можна ознайомитись у відділі архітектури та містобудування Грабовецько-Дулібівської сільської ради за адресою: 82435, вул. Лопатинського, 121с. Грабовець Стрийського району Львівської області, з 01 червня по 30 червня 2024 року пн-пт з 10-00 по 16-00 та на веб-сайті Грабовецько-Дулібівської сільської ради  https://gd-gromada.gov.ua/ 

Контактна особа: в.о. начальника відділу архітектури та містобудування Грабовецько-Дулібівської сільської ради Рудник Ігор Семенович.

Електронна пошта відділу архітектури та містобудування: arch_gdotg@ukr.net 

Громадські слухання проекту містобудівної документації «Детальний план території для будівництва та обслуговування будівель і споруд пришляхового сервісу по вул. Польовій в с. Дуліби на території Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади», відбудуться 02 липня 2024 року за адресою: с. Дуліби вул. Шевченка, буд. 170А об 14.00 год.

Письмові зауваження та пропозиції до проєкту містобудівної документації можна подавати до 30 червня 2024 року включно до відділу архітектури та містобудування Грабовецько-Дулібівської сільської ради.

Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

Розроблення «Детального плану території для будівництва та обслуговування будівель і споруд пришляхового сервісу по вул. Польовій в с. Дуліби

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь