Обговорення проєкту документа державного планування «Генерального плану с. Конюхів Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади Стрийського району Львівської області та звіту про його стратегічну екологічну оцінку»

Дата: 31.05.2024 18:00
Кількість переглядів: 134

ОГОЛОШЕННЯ

Грабовецько-Дулібівська сільська рада відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», повідомляє про початок громадського обговорення проєкту документа державного планування «Генерального плану с. Конюхів Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади Стрийського району Львівської області та звіту про його стратегічну екологічну оцінку».

Підстава розроблення: рішення Грабовецько-Дулібівської сільської ради «Про стратегічно-екологічну оцінку генерального плану с. Конюхів Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади Стрийського району Львівської області» від 12.03.2024р. №1031.

Замовником проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку є Грабовецько-Дулібівська сільська рада.

Розробником документа державного планування - генерального плану с. Конюхів Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади Стрийського району Львівської області є ФОП  Лопушанський М.Р. Кваліфікаційний сертифікат АА 000779.

Розробником звіту про стратегічну екологічну оцінку генерального плану с. Конюхів Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади Стрийського району Львівської області є ГО «Центр екологічного розвитку» (ЄДРПОУ 44614411). 

З 01 червня по 30 червня 2024 року триватиме громадського обговорення проєкту документа державного планування «Генерального плану с. Конюхів Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади Стрийського району Львівської області та звіту про його стратегічну екологічну оцінку».

Із проєктом документа державного планування та звітом про його стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись у відділі архітектури та містобудування Грабовецько-Дулібівської сільської ради за адресою: 82435, вул. Лопатинського, 121 с. Грабовець Стрийського району Львівської області, пн-пт з 10-00 по 16-00 та на веб-сайті Грабовецько-Дулібівської сільської ради https://gd-gromada.gov.ua/

Електронна пошта відділу архітектури та містобудування: arch_gdotg@ukr.net 

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником і вносяться ним до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження і пропозиції або мотивовано їх відхиляє. Пропозиції і зауваження, подані після закінчення встановленого строку, не розглядаються.

Оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку з метою одержання зауважень і пропозицій не виключає можливості проведення в порядку, передбаченому законодавством, громадських слухань, будь-яких інших форм публічного громадського обговорення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Громадське обговорення у процесі стратегічної екологічної оцінки проектів містобудівної документації на місцевому рівні проводиться в порядку, визначеному Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» для громадського обговорення проектів містобудівної документації на місцевому рівні. 

На підставі викладеного, Грабовецько-Дулібівська сільська рада повідомляє, що громадські слухання проекту документа державного планування «Генерального плану с. Конюхів Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади Стрийського району Львівської області та звіту про його стратегічну екологічну оцінку», відбудуться 03 липня 2024 року в приміщенні Народного дому с. Конюхів за адресою: Львівська область, Стрийський район, с. Конюхів вул. Нова, 98 о 11.00 год.

 

c. Конюхів Стрийського району Львівської області ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПЛАН Пояснювальна записка

Ситуаційна схема

 Звіт СЕО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь