Обговорення проєкту документа державного планування «Генерального плану с. Конюхів Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади Стрийського району Львівської області та звіту про його стратегічну екологічну оцінку»

Дата: 31.05.2024 18:00
Кількість переглядів: 106

ОГОЛОШЕННЯ

Грабовецько-Дулібівська сільська рада відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», повідомляє про початок громадського обговорення проєкту документа державного планування «Генерального плану с. Конюхів Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади Стрийського району Львівської області та звіту про його стратегічну екологічну оцінку».

Підстава розроблення: рішення Грабовецько-Дулібівської сільської ради «Про стратегічно-екологічну оцінку генерального плану с. Конюхів Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади Стрийського району Львівської області» від 12.03.2024р. №1031.

Замовником проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку є Грабовецько-Дулібівська сільська рада.

Розробником документа державного планування - генерального плану с. Конюхів Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади Стрийського району Львівської області є ФОП  Лопушанський М.Р. Кваліфікаційний сертифікат АА 000779.

Розробником звіту про стратегічну екологічну оцінку генерального плану с. Конюхів Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади Стрийського району Львівської області є ГО «Центр екологічного розвитку» (ЄДРПОУ 44614411). 

З 01 червня по 30 червня 2024 року триватиме громадського обговорення проєкту документа державного планування «Генерального плану с. Конюхів Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади Стрийського району Львівської області та звіту про його стратегічну екологічну оцінку».

Із проєктом документа державного планування та звітом про його стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись у відділі архітектури та містобудування Грабовецько-Дулібівської сільської ради за адресою: 82435, вул. Лопатинського, 121 с. Грабовець Стрийського району Львівської області, пн-пт з 10-00 по 16-00 та на веб-сайті Грабовецько-Дулібівської сільської ради https://gd-gromada.gov.ua/

Електронна пошта відділу архітектури та містобудування: arch_gdotg@ukr.net 

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником і вносяться ним до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження і пропозиції або мотивовано їх відхиляє. Пропозиції і зауваження, подані після закінчення встановленого строку, не розглядаються.

Оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку з метою одержання зауважень і пропозицій не виключає можливості проведення в порядку, передбаченому законодавством, громадських слухань, будь-яких інших форм публічного громадського обговорення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Громадське обговорення у процесі стратегічної екологічної оцінки проектів містобудівної документації на місцевому рівні проводиться в порядку, визначеному Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» для громадського обговорення проектів містобудівної документації на місцевому рівні. 

На підставі викладеного, Грабовецько-Дулібівська сільська рада повідомляє, що громадські слухання проекту документа державного планування «Генерального плану с. Конюхів Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади Стрийського району Львівської області та звіту про його стратегічну екологічну оцінку», відбудуться 03 липня 2024 року в приміщенні Народного дому с. Конюхів за адресою: Львівська область, Стрийський район, с. Конюхів вул. Нова, 98 о 11.00 год.

 

c. Конюхів Стрийського району Львівської області ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПЛАН Пояснювальна записка

Ситуаційна схема

 Звіт СЕО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь