Пошук

Грабовецько-Дулібівська сільська рада відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», повідомляє про початок громадського обговорення проєкту містобудівної документації на місцевому рівні: «Детальний план території орієнтовно

Дата: 28.06.2024 09:15
Кількість переглядів: 124

ОГОЛОШЕННЯ

 

Грабовецько-Дулібівська сільська рада відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», повідомляє про початок громадського обговорення проєкту містобудівної документації на місцевому рівні: «Детальний план території орієнтовною площею 0,0530га (КВЦПЗ 03.07) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі у с. Дуліби на території Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади». 

Підстава розроблення: рішення Грабовецько-Дулібівської сільської ради «Про розроблення детального плану території в с. Дуліби на території Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади Стрийського району Львівської області» від 24.11.2023р. №926.

Замовником проекту документа містобудівної документації на місцевому рівні є Грабовецько-Дулібівська сільська рада. 

Розробником проєкта містобудівної документації на місцевому рівні є ФОП  Лопушанський М.Р. (код згідно ЄДРПОУ 2931909837). Кваліфікаційний сертифікат АА 000779. 

З 29 червня по 29 липня 2024 року триватиме громадського обговорення проєкту містобудівної документації на місцевому рівні: «Детальний план території орієнтовною площею 0,0530га (КВЦПЗ 03.07) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі у с. Дуліби на території Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади». 

Із даним проєктом містобудівної документації можна ознайомитись у відділі архітектури та містобудування Грабовецько-Дулібівської сільської ради за адресою: 82435, вул. Лопатинського, 121 с. Грабовець Стрийського району Львівської області, пн-пт з 10-00 по 16-00 та на вебсайті Грабовецько-Дулібівської сільської ради https://gd-gromada.gov.ua/

Електронна пошта відділу архітектури та містобудування: arch_gdotg@ukr.net

Пропозиції громадськості подаються у строк, визначений для проведення процедури громадського обговорення, який не може становити менш як 30 днів з дня оприлюднення проекту містобудівної документації на місцевому рівні. 

Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються. 

Громадські слухання (обговорення) проекту містобудівної документації на місцевому рівні: «Детальний план території орієнтовною площею 0,0530га (КВЦПЗ 03.07) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі у с. Дуліби на території Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади», відбудуться 31 липня 2024 року в приміщенні Грабовецько-Дулібівської сільської ради за адресою: Львівська область, Стрийський район, с. Дуліби вул. Шевченка, 170 об 11.00 год.

 

 Дуліби магазин креслення

ДТП Дуліби


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь