Пошук

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документа державного планування (ДДП)

Дата: 18.07.2024 10:30
Кількість переглядів: 83

Повідомлення

про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документа державного планування (ДДП)

На виконання Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості Грабовецько-Дулібівська сільська рада Стрийського району Львівської області оприлюднює Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту: «Внесення змін до детального плану території для розміщення виробничого об’єкту в межах Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади обмеженої автодорогою Київ-Чоп, територією ТзОВ «Екран та р. Стрий», розроблений на замовлення Грабовецько-Дулібівської сільської ради, відповідно до  Рішення Грабовецько-Дулібівської сільської ради №1034 від 12 березня 2024 року «Про  внесення змін до детального плану території в с. Дуліби на Львівської області, розроблення детального плану території Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади Стрийського району Львівської області».

ДДП є містобудівною документацією місцевого рівня, яка визначає функціональне призначення, параметри забудови з метою розміщення об’єктів будівництва, формування принципів планувальної організації забудови, уточнення в більш крупному масштабі положень схеми планування території району, визначення планувальних обмежень  використання території  згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами, формування пропозицій щодо можливого розташування об’єкту в межах однієї проектної території із дотриманням вимог містобудівного, санітарного, екологічного, природоохоронного, протипожежного та іншого законодавства з метою залучення інвестицій згідно інтересів територіальної громади, заходів щодо реалізації містобудівної політики розвитку території району, згідно п.4.1. ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст детального плану території»; визначення містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Грабовецько-Дулібівська сільська рада Стрийського району Львівської області 

Передбачувана процедура громадського обговорення у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

- громадське обговорення починається з моменту оприлюднення повідомлення та триватиме протягом 15 днів.

б) Способи участі громадськості:

- зауваження та пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічну екологічної оцінки ДДП подаються у письмовому та електронному вигляді до відділу архітектури та містобудування Грабовецько-Дулібівської сільської ради.

Із Заявою про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки можна ознайомитись у відділі архітектури та містобудування Грабовецько-Дулібівської сільської ради, пн-пт з 10-00 по 16-00 та на веб-сайті Грабовецько-Дулібівської сільської ради https://gd-gromada.gov.ua/

в) адреса органу, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Відділ архітектури та містобудування Грабовецько-Дулібівської сільської ради, адреса: 82435, вул. Лопатинського, 121 с. Грабовець Стрийського району Львівської області. Електронна пошта відділу архітектури та містобудування: arch_gdotg@ukr.net.

Строки подання зауважень і пропозицій 15 днів з дня офіційного оприлюднення заяви.

 

 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території для розміщення об’єкту промисловості на земельній ділянці, що знаходиться на території Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади біля автодороги Київ-Чоп


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь