Пошук

Повідомлення про оприлюднення Звіту про стратегічну екологічну оцінку документа державного планування

Дата: 08.08.2024 10:00
Кількість переглядів: 112

 

Повідомлення про оприлюднення Звіту про стратегічну екологічну оцінку документа державного планування:

 

  1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

«Внесення змін до детального плану території для розміщення виробничого об’єкту в межах Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади обмеженої автодорогою Київ-Чоп, територією ТзОВ «Екран та р. Стрий», розроблений на замовлення Грабовецько-Дулібівської сільської ради, відповідно до  Рішення Грабовецько-Дулібівської сільської ради № 1034 від 12 березня 2024 року «Про  внесення змін до детального плану території в с. Дуліби на території Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади Стрийського району Львівської області».

ДПТ розробляється з метою розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в с. Дуліби Стрийського району Львівської області. У проекті ДПТ опрацьовано територію площею 1,3165га.

У звіті про  стратегічну екологічну оцінку міститься інформація про: замовника СЕО та виконавця, зміст та основні цілі   ДПТ, характеристику поточного стану довкілля  та прогнозні зміни цього стану, екологічні проблеми, зобов’язання у сфері охорони довкілля та інша інформація згідно ст. 11 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку».

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Грабовецько-Дулібівська сільська рада Стрийського району Львівської області.

3) Передбачувана процедура громадського обговорення у тому числі:

а) Дата початку та строки здійснення процедури:

відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», громадське обговорення Звіту про СЕО та ДПТ  відбуватиметься з дня його оприлюднення на офіційному вебсайті сайті Грабовецько-Дулібівської сільської ради ( https://gd-gromada.gov.ua/ ) та триватиме з 08.08.2024 р. по 06.09.2024 р.

б) Способи участі громадськості: 

громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до Звіту про СЕО та ДПТ. Усі зауваження і пропозиції, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або мотивовано їх відхиляє.

в) Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

громадські слухання Звіту про СЕО та ДПТ відбудуться 10.09.2024 року об 11:00 год, за адресою: Львівська обл., Стрийський р-н, с. Дуліби, вул. Шевченка, 170.

г) Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Відділ архітектури та містобудування Грабовецько-Дулібівської сільської ради, що знаходиться за адресою: 82435, вул. Лопатинського, 121 с. Грабовець Стрийського району Львівської області, пн-пт з 10-00 по 16-00. Електронна адреса відділу архітектури та містобудування: arch_gdotg@ukr.net, а також на офіційному вебсайті Грабовецько-Дулібівської сільської ради https://gd-gromada.gov.ua/

ґ) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

 Відділ архітектури та містобудування Грабовецько-Дулібівської сільської ради, що знаходиться за адресою: 82435, вул. Лопатинського, 121 с. Грабовець Стрийського району Львівської області, пн-пт з 10-00 по 16-00. Електронна адреса відділу архітектури та містобудування: arch_gdotg@ukr.net

Зауваження та пропозиції подаються у межах строку проведення громадського обговорення з 08.08.2024 р. по 06.09.2024 р.

Пропозиції та зауваження, що поступили після встановленого терміну, не розглядаються.

д) Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Відділ архітектури та містобудування Грабовецько-Дулібівської сільської ради, що знаходиться за адресою: 82435, вул. Лопатинського, 121 с. Грабовець Стрийського району Львівської області. Електронна адреса відділу архітектури та містобудування: arch_gdotg@ukr.net, а також на офіційному вебсайті Грабовецько-Дулібівської сільської ради https://gd-gromada.gov.ua/

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування.

Підстав для здійснення оцінки транскордонного впливу на довкілля немає.

 ЗВІТ

ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь