Пошук

Звіт голови громади Петра Васильків за 2023 рік

Дата: 12.06.2024 15:00
Кількість переглядів: 12

11 червня 2024 року під час чергової сесії Грабовецько-Дулібівської сільської ради відбувся звіт голови громади Петра Васильківа про роботу сільської ради та її виконавчих органів у 2023 році.

Фото без опису

«...Сьогоднішній результат роботи – це колективна праця кожного депутата, кожної постійної комісії, сесійна робота, діяльність виконавчого комітету та апарату ради і, безумовно, робота кожного жителя громади.

Основна мета звіту – не тільки проаналізувати діяльність ради за звітний період, а й разом визначитись щодо основних напрямків та пріоритетів в подальшій роботі. Ми знаємо свої слабкі місця, недоліки, які будемо виправляти. Проте, вся робота сільського голови, і апарату сільської ради на очах кожного жителя нашої громади. Ми знаємо, що жителі нашої сільської територіальної громади чекали і чекають від місцевої влади виважених рішень та позитивних результатів при вирішенні будь-яких питань життєдіяльності громади. Сільська рада завжди налаштована на плідну співпрацю та на діалог з усіма, хто бажає щось зробити корисне для свого села.

Я вдячний нашим Захисникам за їхню незламну сміливість та стійкий захист нашої держави. Висловлюю щиру подяку платникам податків за наповнення місцевого бюджету та усім, хто допомагав сільській раді в цей нелегкий період розвитку практичними справами, своїм досвідом, конструктивними порадами та об'єктивними зауваженнями. З великим задоволенням буду приймати від кожного із поради, пропозиції, Ваше бачення у подальшій роботі сільської ради. Миру та порозуміння нам усім у Великій родині Грабовецько-Дулібівської територіальної громади! Слава Україні!», — саме такими словами завершив свій виступ сільський голова.

Відеозвіт за посиланням

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь