Пошук

Керівники Стрийського міськрайонного центру зайнятості провели круглий стіл для працівників Грабовецької сільської ради

Дата: 10.03.2017 17:00
Кількість переглядів: 689

Фото без опису

      Сьогодні, 10 березня,   Грабовецьку сільську раду відвідали працівники Стрийського міськрайонного центру.  В круглому столі взяли участь  голова ОТГ Богдан Барабаш та працівники сільської ради. Під час  зустрічі директор Стрийського міськрайонного центру зайнятості Романа  Вишньовська розповіла  про   впровадження нових форм роботи у діяльність служби зайнятості у 2017 році та ознайомила  з переліком соціальних послуг, які надає служба зайнятості суб’єктам господарської діяльності для вирішення кадрових питань.

     Гості також  запропонували  співпрацю для організації весняної толоки  й благоустрою території та залучення до цих робіт  людей, які стоять на обліку у центрі зайнятості.

    Романа  Вишньовська розповіла про те, що працедавці мають право на компенсацію витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за кожну особу, працевлаштовану на новостворене робоче місце за скеруванням центру зайнятості. А у разі працевлаштування ними переселенців з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, мають право на відшкодування основної та додаткової заробітної плати, а також суми єдиного внеску, нарахованого на ці виплати протягом року.  

     Під час зустрічі також наголошувалось на  важливості офіційного працевлаштування й дотримання чинного законодавства у сфері трудових відносин. Сторони домовилися про співпрацю й обміном інформацією.  Одним з таких кроків буде організація зустрічі  для роботодавців, які працюють на території Грабовецької ОТГ  з фахівцями служби зайнятості.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь