Пошук

Грабовецька, Магерівська та Судововишнянська ОТГ підписали меморандум про співпрацю

Дата: 11.09.2017 21:51
Кількість переглядів: 622

Фото без опису

         8 вересня 2017 року три об’єднані громади Львівщини: Грабовецька, Магерівська й Судововишнянська разом з  Департаментом паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА та  Львівською філією УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого підписали меморандум про партнерство та співпрацю.  Сторони об’єднали свої зусилля, щоб взяти участь в конкурсі проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу. Конкурс проводить Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

         Проект диверсифікації підприємницької діяльності у сільській місцевості Львівської області розробляється за підтримки Департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської обласної державної адміністрації, виїзного офісу енергозбереження та відокремленого підрозділу Центру розвитку місцевого самоврядування у Львівській області. Він спрямований на  вирощування енергетичних культур, зокрема енергетичної верби, й переведення теплопостачання  будівель бюджетних установ на місцеве біопаливо. Сторони, що підписали меморандум сподіваються на його успішну реалізацію за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від ЄC у рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики — Підтримка регіональної політики України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь