Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Школярі Грабовецької ОТГ познайомилися з професійними навчальними закладами м. Стрия

Дата: 22.03.2019 10:46
Кількість переглядів: 267

Фото без опису 

      Вибір професії – один з головних життєвих виборів. який здійснює людина в юному віці. Тож 20 березня 2019 року учні 8 та 9 класів Довголуцької СЗОШ І – ІІ ступенів та учні 9 – 11 класів НВК «Конюхівський ЗНЗ І – ІІ ступенів ДНЗ» відвідали ВПУ №34 і ВПУ №35 м. Стрия, де  мали можливість  ознайомитися з актуальними робітничими професіями, умовами навчання та праці.

      У  ВПУ№34 до уваги школярів були представлені майстер – класи, широкий асортимент виробів, приготовлених студентами кулінарного факультету. Особливо вразили школярів, створені студентами кравецького факультету, моделі одягу, починаючи від повсякденних речей і закінчуючи вечірніми сукнями,

         У ВПУ №35 викладачі та студенти наголосили на тому, що їхнє училище – єдиний в Україні навчальний заклад,  який готує бурильників експлуатаційного та розвідувального буріння свердловин на нафту й газ і, наскільки важливим є здобуття цього фаху для розвитку промисловості нашої держави. Згодом у супроводі викладача учні пройшли до майстерні, багатьох навчальних кабінетів, побачили бурильну установку й змогли отримати багато вичерпної інформації. Екскурсія була надзвичайно цікавою та корисною.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь